24
Joi, Oct
44 New Articles

Politic
Typography

Păunel Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a reacționat azi, după ce vineri, în jurul orei 11, a avut loc un protest în fața Primăriei Comunei Sănduleşti, protestatarii acuzând indiferența autorităților județene față de starea deplorabilă a drumului ce leagă centrul comunei de zona turistică din Cheile Turzii.  El dă vina, ca de obicei, pe adversarii politici, mai ales pe primarul PSD al comunei Săndulești, Călin Fărgaciu, refuzând să vadă lipsa de interes a instituției pe care o conduce față de drumul respectiv.

Iată poziția lui Tișe: „Cunoaștem starea drumului și suntem preocupați să-l asfaltăm cât mai repede. Regretăm disconfortul creat locuitorilor comunei. 

În ultimii doi ani am asfaltat peste 20 de km de drumuri care duc la Săndulești și Cheile Turzii, respectiv  DJ 103 G și DJ 107 L. A fost asfaltat inclusiv drumul aflat în intravilan și pe care exista în prealabil asfaltat.

Întârzierea asfaltării celor 4 km rămași, din care 800 m în interiorul localității, se datorează procedurii de licitație, care este în curs, pentru proiectare în vederea execuției lucrărilor. Porțiunea aceasta rămasă fiind drum de pământ nu poate intra în categoria întreținere curentă în contextul respectării normativelor și metodologiei. 

În egală măsură condamnăm ferm poziția primarului PSD și a conducerii PSD Cluj care cunosc situația și care folosesc astfel de pretexte pentru campanie electorală. 

Este regretabil ca în astfel de modalități să-ți faci campanie electorală, însușindu-ți în același timp, fără nici un merit, lucrările de asfaltare făcute până acum de Consiliul Județean Cluj spre și înspre comuna Săndulești”, se arată în comunicatul de presă semnat de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh