23
Sam, Feb
52 New Articles

Politic
Typography

PSD recidivează printr-un nou act de sabotaj îndreptat împotriva orașelor și comunelor clujene.

Prezenți, azi, la ședința de consiliu județean, consilierii PSD au refuzat să susțină și să voteze proiectul de hotărâre prin care peste 80 de miliarde de lei vechi urmau să fie alocați comunelor și orașelor din județ.

În acest fel, prin nealocarea fondurilor respective, numeroase proiecte de infrastructură sau care vizează dezvoltarea comunităților clujene, nu vor mai putea continua din lipsa banilor.

În același timp, va fi pusă în pericol însăși funcționarea unor primării din județ care, văduvite, în ultimul timp, de Guvern, de importante surse de venit, se confruntă cu datorii financiare semnificative.

Regret și condamn lipsa de responsabilitate a PSD, cel care susține dezvoltarea județului în mod ipocrit, doar la nivel de declarații. Faptele, din păcate, precum cea de azi, îi contrazic.

În ceea ce mă privește, nu pot fi la fel de iresponsabil ca și cei care ignoră problemele grave cu care se confruntă unele comunități locale. De aceea, voi repune pe ordinea de zi acest proiect până când domnii consilieri de la PSD își vor aduce aminte cine i-a trimis în forul județean și vor decide să îl susțină.

Între timp, cetățenii județului, afectați de blocarea acestor proiecte, sunt invitați să le solicite explicații pentru acest gest iresponsabil de sabotare a interesului public.

 

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN

ALIN TIȘE

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh