27
Sam, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ziua de Cluj scrie că primarul turdean, Cristian Matei, ar candida la funcția de președinte PSD Cluj, poziție ocupată interimar de senatorul Horia Nasra.psd cluj matei nasra

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat a decis, duminică, la Parlament, ca organizațiile județene conduse de președinți interimari să organizeze alegeri în perioada următoare. Horia Nasra, interimar la conducerea PSD Cluj, a declarat pentru Ziua de Cluj că va candida la președinția organizației. Potrivit surselor Ziua de Cluj, primarul de Turda, Cristian Matei, vrea să candideze împotriva lui Horia Nasra, mai scrie organul media clujean. 

Evident că, la o minimă comparație a experienței politice dar și a rezultatelor activității celor doi, primarul turdean, care este președintele PSD Turda, ar ieși mult în fața mai tânărului Nasra, ajuns în postura de președinte interimar după ce fostul președinte, Remus Lăpușan a fost demis ca urmare a rezultatelor slabe la alegerile din 2016.

Rămâne de văzut dacă primarul Cristian Matei poate câștiga funcția de președinte PSD Cluj, pe care o merită fie și doar prin prisma rezultatului electoral din 2016. Ar fi pentru prima oară în istoria PSD Cluj, când organizația județeană ar fi condusă de un turdean.

 itește aici articolul integral din ZIua de CLuj: https://ziuadecj.realitatea.net/politica/dragnea-a-decis-alegeri-in-psd-cluj-cine-vrea-sa-ii-ia-locul-lui-nasra--182388.html

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh