04
Joi, Iun
41 New Articles

Politic
Typography

Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR), în calitate de beneficiar, implementează în perioada septembrie 2017 – septembrie 2020 proiectul “Diaspora ReSTART”, ce are ca principal obiectiv susținerea înființării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din regiunile mai puțin dezvoltate ale României de către românii din Diaspora.PREFECTURA CLUJ

 Cu acest prilej, avem plăcerea de a vă invita să participați, vineri, 15 martie, începând cu ora 10:00, la Prefectura Județului Cluj (Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca), în cadrul evenimentului oficial de semnare a contractelor de subvenție din cadrul proiectului Diaspora ReSTART ce vor pune baza demarării activității antreprenoriale a românilor din Diaspora.

Evenimentul concretizează eforturile depuse pentru întoarcerea acasă a românilor cu spirit antreprenorial din Diaspora și pentru crearea de valoare adaugată în economia românească, în cadrul acestuia fiind prezenți cei 60 de câștigători ai schemei de ajutor de minimis, precum și reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale și partenerii din proiect.

Prezent la acest eveniment va fi dl Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh