28
Joi, Mar
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Organizația Turda a P.N.Ț.C.D. se delimitează de acțiunile conducerii centrale a partidului nostru. Din orașul familiei lordului politicii românești, Ion Rațiu, dorim să ne manifestăm dezaprobarea și indignarea față de declarațiile și ratiu pntcd turdauneltirile președintelui Aurelian Pavelescu din ultima perioadă, culminând cu declarațiile făcute de acesta și de președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, prin care aceștia declară sprijinul P.N.Ț.C.D. pentru P.S.D., la alegerile europarlamentare.

Membrii și simpatizanții din Turda, Transilvania și întreaga Românie, trebuie să știe că Organizația Turda a P.N.Ț.C.D., fidelă moștenirii lăsate de turdeanul nostru, Ion Rațiu, dar și de Corneliu Coposu și Iuliu Maniu, a înțeles încă din 2016 încotro se îndreaptă, din păcate, partidul nostru, sub conducerea nedemocratică a lui Aurelian Pavelescu. Noi, țărăniștii adevărați, nu discutăm principiile enunțate de aceștia, ci le respectăm.

Noi, membrii organizației Turda a P.N.Ț.C.D., puțini dar demni, transmitem un semnal întregii țări, tuturor colegilor noștri țărăniști, și avem curajul să susținem, așa cum am făcut-o în ultimii trei ani, că președintele Aurelian Pavelescu nu reprezintă masa P.N.Ț.-iștilor și cu atât mai puțin, istoria și onoarea acestora. Ba, dimpotrivă, prin acțiunile și declarațiile făcute în numele și pe seama noastră, a membrilor acestui partid istoric, ne aruncă într-o nouă eră întunecată a existenței noastre.

Pavelescu, să-ți fie rușine! Memoria înaintașilor noștri nu poate fi întinată de un președinte care nu ne reprezintă!

 

PNȚCD Turda,

președinte prof. Alexandru IGNAT

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh