29
Sam, Feb
69 New Articles

Politic
Typography

Fost președinte liberal al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, nu a putut uita, din 2015 încoace, nedreptățile care i s-au făcut de către politicienii și funcționarii din sistemul de conducere de la nivelul consiliul judetean clujjudețului Cluj și chiar de la nivel național. Scandalul în care este implicat Sistemul de Telecomunicații Speciale (S.T.S.) nu a făcut decât să-i readucă în memorie lui Seplecan amintiri dureroase care, toate, duc la concluzia sa că acest sistem protejează grupuri infracționale la nivelul județului Cluj, acuze extrem de grave venite din partea unuia care a făcut parte din conducerea județeană. Iată, în cele ce urmează, ultima răbufnire ale lui Mihai Seplecan, pe pagina sa de Facebook:

Cer public STS Cluj ca fost presedinte al Consiliului Judetean Cluj sa ne pună la dispoziție convorbirile telefonice purtate de catre mine cat si apelurile efectuate de pe TEO ( telefonul operativ). Acest telefon operativ si rapid era la dispoziția Prefectului, Președintelui Cj, majoritatea instituțiilor in special serviciile ( STS, DNA, SRI, etc) si toate ministerele, Guvernul sau Presedentia. Din perioada Iunie 2015- Decembrie 2015! 
Sa vin in ajutorul celor de la STS pot menționa cateva unități sau persoane cu care am luat legatura cu celălate ne pot ajuta ei. Nu este greu deoarece acces la acel telefon aveam doar eu ca presedinte al Consiliului Judetean. Au fost nenumărate convorbiri, apeluri facute in care eu explicam problemele, neregulile, furturile, șantajul si amenințările la care eram eu supus cat si colegii din cadrul Consiliului Judetean. Aceste probleme erau de interes judetean si afectau cetățenii județului Cluj( drumuri județene, spitale, deseuri, aeroport, întâlniri dubioase a unor oameni de afaceri cu judecatori, procurori, avocati, milițieni, cat si o serie de sms-uri, emailul de amenințări si presiune). La toate aceste aspecte telefonice am adăugat adrese in scris catre toate instituțiile abilitate sesizând problemele mai sus menționate. Aceste convorbiri sau apeluri de disperarea le-am avut sau efectuat catre:

-prefectul jud Cluj Gheorghe Vuscan
-dir SRI Cluj. Simion Cecan
-dir SRI România Eduard Hellvig
-dir Adj SRI Florin Coldea 
- Ministrul Transporturilor 
- Ministrul Justiției 
- Ministrul Mediului 
- Ministrul Economiei
- Prim-ministrul Dacian Cioloș 
- Procuror sef Cluj DNA Marincean Anca
- Procuror sef DNA Laura Kovesi
- Președintele Klaus Johannis
- Ambasada Americii Hans Klemm
- Prim-ministru Victor Ponta
Etc, etc, etc!!!
Deci toti mai marii județului si ai tării au fost informați de catre mine atat in scris cat si pe TEO (telefonul operațional) prin STS de toate neregulile, presiunile cat si gruparile anumitor oameni politici, judecatori, directori de regii, procurori, miliției inca din 2015. Si nu au facut absolut NIMIC!!! Din nefericire numai dramele,crimele, necazurile, accidentele, catastrofele vor scoate Adevarul in Lumina. Dar ei nu vor avea scăpare atunci căci au stiut si unii chiar au acceptat, sprijinit, aparat aceste grupuri infracționale la nivelul jud Cluj”, acuză Mihai Seplecan. În mod normal, toate autoritățile de cercetare și anchetă ar trebui să se autosesizeze în urma acestor grave acuze și să dea un răspuns public la aceste acuzații. Așteptăm! Sperăm să nu murim fără aflarea unor răspunsuri.

Comments   

# Papa Rață 2019-07-31 17:08
Seplecan? Când a fost eliberat ?
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh