19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Instituția Prefectului – Județul Cluj vă invită să luați parte duminică, 15 decembrie 2019, ora 17:00, în Sala mare a Palatului Administrativ, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca, la ceremonia de învestire în funcția de prefect a lui Mircea ABRUDEAN.prefect cluj

 Evenimentul se va desfășura în prezența domnului Lucian-Nicolae BODE, ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, și a domnului Ioan Marcel BOLOȘ, ministrul fondurilor europene.

 Mircea Abrudean a fost numit în funcția de prefect al județului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 922 din 13 decembrie 2019, publicată în M. Of. nr. 1007/13.XII.2019.

 Abrudean îl va înlocui în funcția de reprezentant al guvernului în teritoriu, pe județul Cluj, pe Ioan Aurel Cherecheș, care a ocupat această funcție aproape 30 de luni.

Mircea Abrudean  a fost membru PNL de 17 ani însă acum a fost nevoit să demisioneze, pentru a ocupa funcția de prefect, care este apolitică.  Este absolvent al Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Studii Europene, cu un master la SNSPA București în management de proiecte. A lucrat în mediul privat, dar a fost și consultant în Consiliul Județean Cluj, iar în ultimii ani a fost parte din Consiliul de Administrație al companiei TETAROM. Interesant este că, în ultima lună a fost angajat la Primăria Câmpia Turzii, unde a ocupat un post de funcționar în cadrul biroului de comunicare. Fostul prefect și-a expus public poziția, printr-o postare pe pagina sa de Facebook: „Astăzi s-a încheiat o perioadă extraordinară din viața mea, aproape 2 ani și jumătate în care am fost prefect al județului Cluj. A fost o perioada onorantă, aglomerată, frumoasă și plină de provocări diverse (de la multele situații de urgență, verificarea legalității, aplicarea programului de guvernare și până la optimizarea activității). Doresc sa le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat atât colegilor din prefectură cât și celor din ISU, IPJ, Jandarmerie și tuturor celorlalte servicii deconcentrate!”, a transmis Ioan Aurel Cherecheș.

Rămâne de văzut dacă mâna întinsă de primarul Dorin Lojigan va fi răsplătită de noul prefect interimar. Este cunoscut faptul că relația primarului liberal cu fostul prefect era una mai mult decât rece, după ce Cherecheș nu și-a respectat promisiunea făcută lui Lojigan de deschide la Câmpia Turzii un birou de înmatriculări auto, permise auto și pașapoarte. Ba, acesta din urmă, l-a acționat chiar în instanță pe tema asta.

Poate cu sprijinul lui Abrudean, dorința primarului Lojigan se va împlini...

Citește și:

La Câmpia Turzii se eliberează cazierul judiciar. Noul sediu al poliției are birouri de pașapoarte, permise de conducere și înmatriculări auto. Doar că sunt închise!

Primarul Dorin Lojigan, hotărât să meargă până la capăt! Vezi pe cine a dat în judecată

Primarul Câmpiei Turzii: „Prefectul de Cluj și-a vopsit strategia în rosu PSD-ist”

Sursa foto: Facebook

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh