25
Joi, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Situația PSD din județul unde, probabil, o să facă cel mai mic scor, se apropie de ridicol. Liviu Alexa susține că președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu știe ce vorbește, județul Cluj nu mai are deputați PSD.psd alexa ciolacu

Președintele înscăunat în vârful PSD Cluj de Viorica Dăncilă a reacționat la consemările presei care îl vizează: „FAKE NEWS! Citeste si distribuie!

Nu am fost demis din functia de presedinte al PSD Cluj, cum gresit s-a speculat in presa.

Decizia presedintelui Marcel Ciolacu este una corecta, avem nevoie de un arbitru neutru care sa coordoneze alegerile judetene.

Domnul Gheorghe Simon este o alegere binevenita pentru ca stie Clujul si situatia de aici, are si experienta excelenta de negociator.

Nu stiu despre ce parlamentari clujeni este vorba, banuiesc ca despre Nasra si Itu vorbeste domnul presedinte Ciolacu, astept dovezi de la domnul Simon ca ei sunt membri PSD.

Pana una alta, la alegerile ce urmeaza sa aiba loc, VOI CANDIDA negresit, alaturi de echipa mea compusa din Adrian Mladinoiu, Mihai Mocanu si Anca Ciubancan”, declamă Liviu Alexa, transmițând un semnal clar conducerii naționale a PSD: „ – Nu i-am ucis pe toți greii PSD din județ ca să mă puneți voi cu „botul pe labe”!”

Noi i-am citit declarația pe pagina de Facebook a PSD Câmpia Turzii, cine  or mai fi și pesediștii de acolo, după ce Liviu Alexa a distrus aproape toate organizațiile PSD din județ, impunându-și oamenii săi, prin metode nedemocratice...

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh