26
Vi, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Presa județeană scrie că Liviu Alexa, cel care a dus PSD Cluj la cele mai dezastruoase rezultate din istorie, este, la rândul său, istorie pentru această formațiune politică. Nu doar el ci și cei care au fost îmbătați de prea ușorul acces la putere, în filiala clujeană a PSD, alături de Alexa.psd cluj

„Comitetul Executiv Național al PSD a pus capăt triumviratului dezastruos format din așa zisul antrepenor Doru Liviu Alin Alexa, Mihai Mocanu și Adrian Mlădinoiu, ce a asigurat conducerea organizației social democrate clujene din septembrie 2019 și până acum”, scrie Făclia de Cluj, sub semnătura redactorului său șef, Cosmin Puriș. Mai multe puteți citi aici:  S-a pus capăt triumviratului dezastruos din PSD Cluj

Informația este întărită și de Cosmina Fernoagă, de la Actual de Cluj care consemnează: Noul lider al PSD Cluj, deputatul Gheorghe Șimon, a confirmat pentru Actual de Cluj că vechea conducere a fost dizolvată de CEx-ul național al partidului, și că președintele Marcel Ciolacu se află în vizită la Cluj, pentru a se întîlni cu primarii. „Dorința noastră este să reformăm organizația PSD Cluj. Primarii și-au exprimat dorința de a se întâlni cu domnul președinte Ciolacu, astfel că întâlnirea va avea loc astăzi. Vom asculta care sunt doleanțele lor și vom căuta împreună soluții”, a comentat Gheorghe Șimon, citat de Actual de Cluj

Numirea lui Liviu Alexa la șefia PSD Cluj a fost una dintre ultimele greșeli făcute de Viorica Dăncilă, un alt politician care a alunecat pe râpa istoriei, în perioada în care acesta s-a jucat de-a despotul pe flancul stâng dintr-un județ drept urmând să fie reținută ca, probabil, cea mai neagră din istoria filialei județene. Acesta a încercat să scape de principalii săi adversari politici, care i-ar fi putut periclita supremația în organizație. Dacă pentru deputatul de Cluj, Cristina Burciu, și primarul municipiului Turda, Cristian Matei, nu mai există cale de întoarcere, aceștia trecând la Partidul Național Liberal, sub flamurile căruia vor ataca viitoarele alegeri, ceilalți fruntași pesediști de Cluj ar putea fi salvați. Este vorba nu numai de Horia Nasra, a cărui penibilă conducere a PSD Cluj a permis numirea lui Alexa, ci și de Cornel Itu și, posibil, o serie de primari. Primari PSD din județ care, și ei, ar fi urmat, conform surselor noastre, să treacă la liberali. „Mazilirea” lui Liviu Alexa era doar o chestiune de timp după ce acesta a avut o serie de atacuri la adresa conducerii actuale a PSD, în stilul caracteristic prin care a încercat să îi facă un deficit cât mai mare de imagine și primarului turdean Cristian Matei, prin atacuri la persoană și exprimări triviale, menite să șocheze și să-l prezinte pe el ca pe un haiduc, aflat în slujba dreptății, sprijinul celor săraci în detrimentul celor bogați.

Din păcate și cei care conduc în prezent PSD Cluj, trimiși de București să pună ordine în debandada de aici, nu par a fi mai breji decât precedentele trei-patru conduceri, câtă vreme vin cu același limbaj de lemn iliescian care a scârbit suflarea clujeană: „dorim să reformăm organizația”. Pfff!

Da, desigur... De ce ar vota clujenii care nu-l suportau pe Ioan Rus sau Remus Lăpușan, Horia Nasra sau Cornel Itu, cu vreun iepure scos din pălărie de Gheorghe Șimon? Fără MAtei, plecat la PNL, Rus și Lăpușan, aflați în tabăra Pro România, Ciolacu lasă PSD pe mâna lui Itu și Nasra, după lupte fraticide pentru putere care au durat cam jumătate de an. Iar cei doi nici nu sperau să câștige, când a început psdihadul la Cluj... PSD Cluj pare, cu mai puțin de trei luni de începerea campaniei electorale, un partid făcut fărâme, din interior. Pentru că, oricât urăsc competitorii politici acest partid, el nu a fost lovit niciodată de adversari cum a fost distrus din interior.

În fine, se pare că noua conducere a PSD Cluj e compusă dintr-un birou permanent lărgit, care-i include pe toți primarii PSD din județul Cluj. Acest birou va asigura conducerea organizației până la alegerile interne, care vor avea loc, cel mai probabil, după Congresul partidului.

 -----

Citește și 

NU mai e șeful PSD Cluj! Lui Liviu Alexa i s-a trimis un „coordonator” de la centru!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh