29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Profesorul Ciprian Rigman, președintele USR Turda, continuă cu politizarea a tot ce se întâmplă în orașul ăsta. A postat o poză cu doi angajați ai firmei de salubritate Prival, din spate, cărora nu li se vad nici mâinile, nici fețele, dar trebuie să îl credem pe cuvânt pe fostul consilier local plecat din PNL, că erau fără măști și fără mânuși. Iar la finalul postări, fostul liberal ajuns lider userist îl tag-uiește pe primarul Matei. Din nou, tot el este vinovat!usr turda ciprian rigman

Ei bine, cei de la Prival susțin că și-au dotat angajații cu măști și caută să achiziționeze în continuare. Se știe că, în această perioadă, echipamentele de protecție împotriva coronavirus sunt foarte greu de procurat. Poate acei oameni și le dau jos, poate sunt dintre cei care, din lipsă de educație sau alte motive, nu cred în existența acestui temut virus. Poate trebuie educați și învățați ca, până vor fi suficiente măști, să le dezinfecteze pe cele pe care le au în soluție cu clor, cum ne învață Organizația Mondială a Sănătății. Nu vreți să îi grijească primarul Matei?

Din păcate, și aceștia sunt produsul unui sistem educativ din care și profesorul-politican face parte. Poate, înainte să acuzăm, ar trebui să verificăm. Dar știm, nu este în interesul politicienilor aflați în campanie electorală în plină epidemie. Interesul lor este să facă poze și să arate cu degetul.

Mai bine i-ați ajuta pe acești oameni care manipulează toate mizeriile din oraș, altfel vom ajunge să ne cărăm singuri gunoiul, cine știe unde, ca italienii.

În plus, șeful USR Turda, dacă ar fi vrut să ajute, în domeniul salubrității, mai bine ar fi făcut un apel, măcar la simpatizanții formațiunii politice pe care o conduce, să fie mai reținuți în producerea de gunoi în această perioadă, să nu se mai apuce de demolări, să nu mai arunce mobilă și alte astfel de deșeuri ce pot fi evitate pe perioada pandemiei. Ar fi bine să ajutăm cu toții operatorul de salubritate, să nu se ajungă la colaps.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh