27
Sam, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Campania electorală se apropie și tot mai multe partide sau candidați politici împroașcă cu noroi în stânga și dreapta.  Experiența ultimilor alegeri a dovedit faptul că electoratul votează mai mult IMPOTRIVĂ  decât PENTRU.  mircea irimie campanie electorala

IMPOTRIVA  unor candidați, datorită unor acțiuni, demersuri sau poziții prezentate prin prisme negative decât PENTRU proiecte propuse, idei și soluții sau echipe constituite din oameni de calitate.   Atacându-se și ponegrindu-se unii pe alții,  cetățenii vor înțelege că  sunt unii mai răi ca și alții, că toți sunt hoți, mincinoși și corupți.  Văzându-și rudele, prietenii sau colegii  prezentați în ipostaze urâte, oamenii sunt debusolați și nu mai știu ce candidat sau partid să voteze.  Pentru scopul intereselor  personale sau de partid se folosește orice tehnică sau mesaj.   „Scopul scuză mijloacele".

Rezultatul este dezbinarea și fragmentarea societății. „ Divide et Impera".  

Pro România Turda nu se luptă cu nimeni. Nu atacăm,  nu jignim și nu suntem înverșunați.  Suntem civilizați și echilibrați.  Nu suntem IMPOTRIVĂ ci suntem PENTRU. 

PENTRU o construcție politică onestă  și un mandat 2020 - 2024 cu rezultate excepționale pentru Turda.  Pentru un climat de muncă eficient și o stare de unitate în care să se regăsească alături de Aleșii Locali toți cetățenii orașului . 

Pro Romania Turda propune un Consiliu Local al Elitelor pentru mandatul 2020 -2024, reprezentat de profesioniști și oameni de vârf  ai  societății turdeni.

Pro Romania Turda propune o competiție pe idei și proiecte în detrimentul unei campanii mizerabile. 

Pro România Turda propune 10 proiecte majore pentru un ORAȘ DE NOTA ZECE!

Noi respectăm toți candidații și toate formațiunile politice și lansăm invitația la un concurs de proiecte pentru dezvoltarea și modernizarea municipiului Turda.

Noi suntem PRO ROMÂNIA  pentru că ținem cu ROMÂNIA! 

Pro Romania  Turda va face o Campanie Electorală civilizată!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh