29
Vi, Mar
17 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Premierul Ludovic Orban s-a bucurat să îi întâlnească pe primarii din Câmpia Turzii și Turda. Invențiile opozanților lui Matei din această campanie electorală, că Orban l-ar evita pe acesta, sunt demontate printr-un simplu gest călduros, așa cum se vede în imaginile surprinse la revederea dintre aceștia.ludovic orban turda

Un gest care vorbește de la sine despre sprijinul total pe care primarul Cristian Matei îl are la vârful formațiunii politice aflată la putere și care, arată toate sondajele profesioniste, va câștiga și alegerile parlamentare. Altfel spus, cu primarul Cristian Matei, Turda își asigură fondurile de dezvoltare locală și pentru următorul ciclu: „Cristian Matei a făcut, literalmente, minuni în Turda. A generat, pur și simplu „explozie” în dezvoltarea municipiului Turda. A reușit o performanță aproape unică în materie de proiecte de dezvoltare și mai ales în materie de atragere de fonduri europene. Sunt zeci de proiecte cu finanțare europeană care sunt demarate de domnul primar Matei care vor crește calitatea vieții în municipiul Turda și vor asigura o dezvoltare certă în Turda. Fiecare locuitor al municipiului Turda trebuie  să meargă cu toată încrederea pe domnul Cristian Matei, pentru că domnul Matei este garanția unei dezvoltări rapide a municipiului Turda,  iar această dezvoltare poate să ofere oportunități multiple pentru locuitorii din Turda”, a declarat Ludovic Orban în urma întâlnirii cu primarii din zonă, de la Câmpia Turzii.

Mesajul premierului a fost clar, tranșant, menit să închidă „gura” opozanților lui Matei, care încearcă să creeze ideea că Matei nu ar fi sprijinit de Orban și conducerea PNL. În fapt, Turda are din nou șansa accesării unor fonduri importante, exterioare bugetului local, ca în perioada 2004-2010, când a fost posibilă modernizarea Salinei pentru că primarul turdean, președintele Consiliului Județean, premierul și președintele țării erau de la Partidul Democrat. Ca și atunci, în prezent, se poate crea o legătură stabilă pe filiera PNL, primarul turdean, președintele CJ Cluj, premierul și președintele fiind, toți, membri ai aceluiași partid, iar lucrurile par să rămână așa și în următorul mandat, atât local, județean, cât și parlamentar.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh