26
Vi, Apr
2 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

PMP Turda continuă dezinformările cu care turdenii s-au obișnuit, de ani întregi. Nu doar dezinformările ci și atacurile la adresa adversarilor politici. Atacuri nu prea îndreptățite, având în vedere rezultatul slab în alegerile locale, când au obținut al treilea pmp turdaconsilier doar la noroc, prin redistribuirea voturilor, dovedindu-se astfel cel mai slab partid din opoziție, la alegerile locale. Sau, dacă vreți, cel mai puțin reprezentativ. 

Iată ultimele dezinformări, care, de fapt, sunt vechi de săptămâni, vorbe în vânt publicate, unde altundeva, decât pe pagina de Facebook a PMP Turda:

„A început noul an, 2021, iar primarul Matei și coaliția PNL-UDMR vă așteaptă să vă plătiți impozitele la sumele (MULT MAI MARI) impuse de ei!

Din păcate, noul an nu aduce vești bune pentru turdeni! Din cauza faptului că majoritatea PNL-UDMR a aprobat impozite și taxe mult mai mari, comparativ cu propunerea de relaxare fiscală făcută, motivat, de către consilierii PMP Turda.

Cu un cinism ieșit din comun, primarul Cristian Matei și consilierii PNL Turda au condamnat turdenii la taxe și impozite mai mari în 2021, an în care se anunță o mare criză!”, acuză pemepiștii turdeni pe pagina lor de Facebook.

Nimic mai fals! De fapt, impozitele au fost majorate doar cu indicele de inflație, impus de Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal. OBLIGATORIE. Atât și nimic mai mult.

Așa cum am arătat și la momentul luării deciziei, liderul grupului PMP din Consiliul local, Emil Moldovan, a ales să omită această realitate, raliindu-se poziției de un demagogism caragialesc al președintelui PMP Turda, Adrian Nap care, într-un limbaj agramat, la limita înțelegerii, a ținut să propună Consiliului local reducerea impozitelor și taxelor. Bineînțeles că, fiind în opoziție, el și colegii săi par a-și dori ca Municipiul Turda să nu mai aibă bani pentru dezvoltare. Adică aplicarea principiului manelist „Să moară dușmanii mei!”. De ciudă, bineînțeles! Dar turdenii nu sunt proști, dovadă rezultatul foarte slab al PMP Turda și la alegerile parlamentare.

Mai mult, pemepiștii turdeni arată cu degetul spre colegii lor din Consiliul local Turda care au ales să respecte legea și să aprobe  indexarea taxelor și impozitelor locale care au fost aplicate în anul 2020 cu indicele de inflație, adică un procent de +3,8%, indexare obligatorie, impusă de lege.

Poate vor reuși să inducă în eroare pe mulți turdeni, nu și pe cei care ne citesc pe noi.

Puteți citi sau reciti care este adevărul în această speță, aici: Care este adevărul? S-au mărit impozitele pe 2021 sau nu?!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh