16
Ma, Apr
13 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă continuă în ritm susținut adoptarea măsurilor destinate îmbunătățirii vieții românilor, astfel încât oamenii să fie ajutați corespunzător de către stat pentru a depăși privațiunile din ultima perioadă.

Una dintre politicile publice de sprijinire a populației, ce va fi aplicată în scurt timp, este majorarea tichetelor de masă pentru angajați, care va atinge valoarea de 40 de lei. Procedurile în vederea introducerii acestei decizii sunt în plină desfășurare, fiind pe masa de lucru a ministerelor responsabile,  creșterea urmând să intre în vigoare începând cu data de 1 iulie a.c..

În mod evident, dezvoltarea României este direct proporțională cu dinamizarea gradului de bunăstare al oamenilor, al plătitorilor de taxe și impozite, al contribuabililor, care, prin munca și eforturile lor, susțin bugetul de stat. În aceste condiții, consider că este cât se poate de firesc ca Executivul să inițieze și să implementeze acele strategii și hotărâri necesare creșterii nivelului de trai, de zi cu zi, al populației.

În paralel, PNL și partenerii din coaliția de guvernare continuă identificarea celor mai bune soluții pentru a atrage mai mulți bani la buget. Cu toate acestea, se urmărește preponderent stabilitatea românilor din punct de vedere material, deoarece nu putem avea un buget consistent fără ca oamenii să nu dispună de locuri de muncă stabile și bine plătite.

Cheltuirea banului public este o problemă realistă și delicată în această perioadă, însă eficientizarea administrării resurselor bugetare nu va însemna, în niciun caz, afectarea veniturilor cetățenilor.

Sunt încrezătoare că majorarea valorii nominale a tichetelor de masă, de la 30 la 40 de lei, reprezintă o decizie înțeleaptă a Guvernului condus de liberali, înscriindu-se în seria măsurilor pozitive lansate în vederea asigurării unei vieți decente marii majorități a românilor.

 

Deputat PNL Cluj,

CRISTINA BURCIU

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh