27
Sam, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stimate doamne, stimați domni,

 

 

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță va găzdui joi, 14 martie, ora 18:00, evenimentul „Gen, Egalitate - Echitate pentru comunitate”, la Casa Tranzit, str. George Barițiu, nr. 16. Subiectele pe care europarlamentarul Nicu Ștefănuță și invitații săi le vor aborda sunt criza locuințelor și cum aceasta afectează sănătatea mintală în rândul tinerilor și nu numai, dar și un dialog comunitar cu minoritatea maghiară din Cluj-Napoca.   

 

Evenimentul va aborda două subiecte importante, și anume:

 

  1. Panelul I - Accesul (in)egal la locuințe și impactul asupra sănătății mintale a tinerilor - va aborda situația cu care tinerii din Cluj se confruntă în a-și plăti o chirie decentă din cauza prețurilor exorbitante din Cluj-Napoca, și cu imposibilitatea obținerii unui loc la cămin.                                                 Speakeri: Irina Manea – influencer, Alexandru Zlăvog – influencer, Onur Petenchia – student;

Moderator: Anca Broască - influencer

 

  1. Panelul II -  Dialogul comunității: (in)egalitatea în rândul minorității maghiare - se axează pe problemele de inechitate socială cu care se confruntă minoritatea maghiară din România, dar și potențiale soluții, astfel încât să existe un dialog constant între cele două comunități.

Speakeri: Gelu Duminică – sociolog, Péter Eckstein-Kovács– fost consilier prezidențial, Kinga-Koretta Sata - politolog

Moderator: Lucian Mîndruță - jurnalist

 

 

 

 

În acest sens, ne-ar face o deosebită plăcere prezența dumneavoastră în cadrul acestui eveniment. De asemenea, în cazul în care doriți să participați la o discuție despre desfășurarea evenimentului, dar și despre programul și viziunea sa privind candidatura ca independent la alegerile europarlamentare din 9 iunie, vă așteptăm începând cu ora 17:15.

 

 

Vă rugăm să ne confirmați prezența dumneavoastră până miercuri,  13 martie, ora 14:00, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la nr. de telefon: 0753588233. 

 

Vă așteptăm cu drag!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh