18
Vi, Oct
8 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

18 octombrie, Cluj-Napoca

 

Partidul REPER - Reînnoim Proiectul European al României a depus ieri, la Biroul Electoral Județean Cluj, candidaturile pentru alegerile parlamentare.

 

Listele REPER sunt deschise la Camera Deputaților de copreședinta formațiunii Ramona Strugariu, europarlamentară în perioada 2019-2024, responsabila Parlamentului European pentru Directiva anticorupție și juristă, iar la Senat de profesorul universitar Ciprian Mihali, ambasador al României în țările din Africa de Vest între 2012-2016 și director la Bruxelles pentru Europa de Vest al Agenției Universitare a Francofoniei între 2016 și 2020.

 

Listele la Camera Deputaților sunt continuate de Camelia Sălcudean, directoare economică și subprefect de Cluj în 2021, iar la Senat de Diana-Maria Oltean, economistă și antreprenoare din Cluj.

 

“Clujenii au dovedit încă din vară, prin votul lor la locale și europarlamentare, că ne susțin, că au încredere în REPER și că își pun speranța până la capăt în oferta noastră politică. Nu îi vom dezamăgi. Vrem să le oferim și de data aceasta o alternativă puternică pentru alegerile parlamentare. Le propunem o listă de candidați formată din profesioniști, cu rezultate remarcabile la nivelul instituțiilor europene, în domeniul academic, al diplomației sau mediului privat, oameni care să meargă cu capul sus în Parlamentul României și să facă vocea clujenilor auzită, să se bată pentru proiectele majore de infrastructură din județ, pentru antreprenori, pentru educație, pentru Clujul drepturilor egale şi al oportunităților pentru toți și să îi reprezinte pe clujeni așa cum merită”, a declarat Ramona Strugariu, candidată la Camera Deputaților și copreședinta partidului REPER.

 

“Deschid lista REPER Cluj pentru Senat cu promisiunea că îmi voi folosi cei peste 30 de ani de experiență acumulată la catedră și la nivel internațional pentru a da glas clujenilor în Parlamentul României și a-i face mândri cu o reprezentare la nivel înalt. O fac din convingerea că pot să dau înapoi societății măcar o parte din tot ceea ce am primit în anii mei de formare și de muncă și că pot contribui astfel la prosperitatea clujenilor și la progresul social al României, în general. Sunt bucuros să fac parte din echipa REPER, o echipă de oameni pricepuți și cinstiți, pentru care politica nu e un mod de îmbogățire, ci un vehicul de reformare a societății în care trăim cu toții”, a declarat Ciprian Mihali, candidat la Senat

 

La Cluj, REPER face echipă cu colegii de la Volt.

 

REPER a coagulat pentru alegerile parlamentare o platformă de 6 partide noi, reformiste, cu orientare pro-europeană, și mai mulți candidați independenți, care intră în cursa electorală împreună, ca o echipă, pe listele Partidului REPER - Reînnoim Proiectul European al României. Este vorba de REPER, VOLT, DEMOS, ACUM, Forul Independenților și Mișcarea Noi, Ploieștenii.

 

Lista completă a candidaților REPER pentru Camera Deputaților:

 

 1.⁠ ⁠Ramona-Victoria Strugariu - Juristă

 2.⁠ ⁠Camelia Sălcudean - Economistă

 3.⁠ ⁠Matei Macri - Inginer

 4.⁠ ⁠Alexandra-Ioana Holom - Ingineră de sistem

 5.⁠ ⁠Marius Ioan Pop - Medic

 6.⁠ ⁠Lucian-Dragoș Laslo - Licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene

 7.⁠ ⁠Adina-Daniela Ötvös - Economistă

 8.⁠ ⁠Andrei-Daniel Barzu - Inginer software

 9.⁠ ⁠Alin-Ioan Ilieș - Inginer electric

10.⁠ ⁠Alina-Nicoleta Răzăilă - Economistă

11.⁠ ⁠Monica Varga - Traducătoare

12.⁠ ⁠Teodor Năstase - Artist CGI

13.⁠ ⁠Rareș-Bogdan Drăgan - Specialist administrație publică

 

Lista completă a candidaților REPER pentru Senat:

 

 1.⁠ ⁠Ciprian Mihali - Profesor

 2.⁠ ⁠Diana-Maria Oltean - Economistă

 3.⁠ ⁠Rareș-Daniel Buia - Inginer

 4.⁠ ⁠Adela-Maria Șpaimoc - Filolog

 5.⁠ ⁠Pompiliu-Flaviu Tamas - Economist

 6.⁠ ⁠Cristian-Sandu Molnar - Medic veterinar

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh