29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Partidul Național Țărănesc Creștin-Democrat (P.N.Ț.C.D.) Turda anunță că și-a stabilit o listă completă cu candidați pentru posturile
de consilieri locali și candidatul de primar.

Într-un comunicat de presă remis redacției noastre și semnat de Biroul Municipal al P.N.Ț.C.D. Turda se arată că a propus și aprobat candidatura președintelui P.N.Ț.C.D. Turda, prof. Alexandru Ignat, pentru alegerile  locale din 2016, la postul de primar. Propunerea a fost validată și de Biroul Județean al P.N.Ț.C.D. Cluj.

Totodată, în același for, s-a aprobat și lista completă  cu  candidații la posturile de consilieri locali. „Candidații P.N.Ț.C.D. Turda sunt oameni care până acum nu au mai ocupat funcții politice și pe care partidul nostru îi propune ca alternativă la cei care până acum au făcut parte din conducerea orașului. Nu este nevoie de doctrine politice noi, ci de politicieni morali, oameni în măsură să își asume în chip demn și responsabil destinul  urbei și a  țării”, se arată printre altele în comunicatul citat.

Țărăniștii turdeni mai arată că doresc, prin politica lor creștin-democrată, să îndrepte comunitatea , mai ales pe tineri, spre o gândire morală, realistă pe plan social, atât local cât și național. „Vrem să transmitem societății  bunele noastre intenții , să propagăm democrația ideilor, nu atac la persoană. Prin acțiunile noastre să ajutăm turdenii să înțeleagă mai bine democrația, respectul de sine și pentru cei din jur, să respecte munca și să se întoarcă la valorile morale pe care Partidul Național Țărănesc Creștin-Democrat le susține și le respectă: familia, morala creștină, credința, adevărul, legalitatea și libertatea”, se mai arată în comunicatul P.N.Ț.C.D. Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh