23
Ma, Apr
10 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

varga

Organizaţia de Tineret Tinerii PNL Câmpia Turzii şi-au ales o nouă conducere duminică, 11 mai. Noul preşedinte este Mircea Varga, în prezent consilier al senatorului Marius Nicoară. Acesta fost ales cu o majoritate de voturi (78 din 83), preluând ştafeta de la Alexandru Socaciu, care a condus TNL Câmpia Turzii timp de două mandate şi care deţine în prezent funcţia de prim vicepreşedinte. 
Noul preşedinte al tinerilor liberali este absolvent al Facultăţii de Marketing consilier senatorial. Printre primele măsuri de promovare ale imaginii organizaţiei se numără construirea unui site al TNL Câmpia Turzii şi a unui blog, prin care să poată afla doleanţele tinerilor din municipiu.
La alegerile de duminică au fost prezenţi şi seniorii din partid, care au ţinut discursuri virulente la adresa PDL şi a modului în care preşedintele Traian Băsescu, asemănat cu o boală naţională, înţelege să conducă ţara. Gheorgeh Lazăr, cel mai vechi membru liberal din Organizaţia Câmpia Turzii, a afirmat că sfârşitul PDL este aproape, întrucât PDL înseamnă Traian Băsescu. Afirmaţiile acestuia au fost întărite şi de discursul preşedintelui Organizaţiei, consilierul Iosif Sandor, care a făcut referire şi la manipulările mediatice prin care PNL este aruncat într-un con de umbră. Acesta a vorbit despre candidatul liberalilor pentru funcţia de preşedinte la alegerile din acest an, pe care l-a calificat drept un “om periculos, pentru că nu este corup şi pentru că nu s-a aliat cu bandiţii şi cu hoţii”.
Alegerile de duminică au desemnat şi biroul de conducere al organizaţiei de tineret. Pe lângă prim vicepreşedintele Alex Socaciu şi cei patru vicepreşedinţi aleşi: Marius Gligan, Adrian Drăghici, Călin Ladiş şi Flaviu Pop, mai fac parte: Adrian Drăghici, Flaviu Komuves, Relu Mureşan, Rareş Tămaş, Oana Vaivodă, Vlad Mornea, Cristina Maier (Ciubuc), Emilia Jucan, Gheorghe Rus şi Vasile Ionaş.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh