05
Dum, Feb
38 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

După ce alegerile i-au scos perdenţi la nivel naţional, partidul roşiilor a început anul cu tensiuni interne etalate în presă.

Organizaţia municipală PSD Câmpia Turzii a adresat o scrisoare deschisă către Agenţia Naţională de Integritate, în care se face referire la încălcarea de către consilierul judeţean Florinel Cuc a statutului aleşilor locali, mai precis a legii nr. 393 din 2004, art. 75, a legii 161/2003, art. 89 şi 90.

La fel, documentul îl acuză pe consilier de fals şi uz de fals în declaraţia de avere şi interese.

Conflictele între Florinel Cuc şi formaţiunea politică al cărei reprezentant în consiliu este, au ieşit la iveală după ce alesul a făcut declaraţii în presă la adresa conducerii Organizaţiei municipale PSD, consecinţa fiind excluderea acestuia din partid.

Social-democraţii din Câmpia Turzii solicită analizarea argumentelor prezentate în document de către ANI şi Consiliului Judeţean, cerând retragerea tuturor funcţiilor publice deţinute în prezent de către consilierul judeţean.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh