20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Turdenii participanți la mitingul Pro Băsescu de la Cluj Napoca au fost cei mai ”tari”. Ei au făcut deplasarea în capitala de județ, în elegantul autobuz supraetajat care face, totodată, reclamă Salinei Turda. Încă de dinainte de ora 8, mai multe autobuze așteptau cuminți în fața sediului PD-L Turda, pentru a prelua participanții la mitingul de susținere a președintelui suspendat de Parlamentul României.

Sute de turdeni s-au aflat printre miile de participanți la adunarea din piața din fața Casei de Cultură a studenților, în frunte cu membrii  organizației PD-L Turda și președintele acesteia, Tudor Ștefănie.

În afara celor care s-au deplasat la Cluj cu autobuzele STP, mulți dintre turdenii pro Băsescu au călătorit cu mașinile proprietate personală. Aproape toți au fost îmbrăcați în alb și aveau steaguri și pancarte inscripționate cu diferite mesaje de susținere a președintelui suspendat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh