26
Vi, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

În urma rapoartelor prezentate de conducerile celor două compartimente ale executivului turdean, viceprimarul Lucian Nemeș a declarat în plenul Consiliului local Turda că va solicita un control din partea auditului prefecturii clujene.

Viceprimarul Lucian Nemeș a adus la cunoștința consilierilor locali că, de la momentul investirii sale în funcție a fost contactat de mai mulți agenți ai poliției locale care i-au adus la cunoștință mai multe probleme existente în cadrul acestui serviciu. Ca urmare, viceprimarul a pus câteva întrebări directorului executiv al Poliției locale Turda, Ciprian Popa, profitând de prezența acestuia în fața Consiliului local cu ocazia prezentării raportului privind activitatea din primul semestru al acestui an. Prima întrebare a  vizat biroul de siguranța circulației, din cadrul Poliției locale. Despre acesta, Ciprian Popa a arătat că este format dintr-un șef de birou și 6 agenți, prin preluarea lor de la Poliția comunitară.


Viceprimarul a mai spus că informațiile sale indică faptul că, în luna februarie a acestui an, mai mulți polițiști locali turdeni au dorit să se înscrie în Sindicatul Național al Polițiștilor Locali ”Semper Lex” însă au fost intimidați de conducere care le-ar fi sugerat că ”nu este cea mai bună idee” aderarea la această organizație sindicală. Directorul executiv al Poliției locale a negat această posibilitate spunând: ”Eu nu am avut nicio implicare în activitatea de sindicat, ei sunt liberi să se înscrie în ce sindicat doresc. Nu știu despre ce este vorba și la ce fac referire”, a spus Popa.

La finalul ședinței Consiliului local, viceprimarul Lucian Nemeș a solicitat iar consilierii din arcul coaliției USL- PP DD au aprobat realizarea unui audit din partea Instituției Prefectului Județului Cluj în ceea ce privește ”situația angajărilor care s-au făcut la Poliția locală Turda, avansările de acolo, mutarea dintr-un post în altul și alte chestiuni”. Aceeași solicitare a vizat și Serviciul de Evidența Populației Turda.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh