26
Vi, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum, personal, am anticipat, inclusiv în discuții purtate cu Andrei Suciu, liderul T9 care spera să obțină un loc eligibil pe lista de candidați ai Uniunii Salvați România, U.S.R. Cluj nu a inclus pe locuri eligibile, de pe listele sale, candidații propuși de filiala turdeană.

Dacă pe listele de candidați pentru posturile de deputați regăsim primul reprezentant al U.S.R. Turda abia pe locul 5, un loc neeligibil, pe locul secund pe lista de la Senat îl găsim pe președintele turdenilor, Liviu Ceclan, însă nici acest loc nu pare a însemna prea mult.

Pozițiile pe listele de candidați au fost stabilite printr-un vot considerat democratic de toți cei care au participat, fiecare filială având un număr de voturi considerat echitabil, proporțional cu importanța filialei U.S.R. locale.

U.S.R. Cluj nu a ieșit cu un comunicat de presă în urma alegerilor desfășurate joi seara la Cluj-Napoca, însă în presă au ajuns informații despre listele de candidați rezultate. Dar iată primele locuri pe listele de candidaţi pentru parlament ale U.S.R. Cluj:

Camera Deputaţilor:

1. Emanuel Ungureanu, membru ONG Cluj

2. Adrian Dohotaru, activist civic Cluj

3. Adriana Cristian, specialist IT

4. Ovidiu Nistor, jurist

5. Andrei Suciu, inginer, vicepreședinte al Filialei U.S.R. Turda

Senat:

1. Mihai Goţiu, jurnalist, activist civic Cluj

2. Liviu Ceclan, inginer mecanic, preşedinte U.S.R. Turda

3. Romana Harosa, avocat Cluj

În același cadru a fost stabilită și conducerea organizației județene Cluj a U.S.R.: Elek Levente-preşedinte,  Ovidiu Nistor, Liviu Ceclan (Turda), Radu Chirilă şi Daniel Doboş  (Turda) - vicepreşedinţi.

Chiar dacă, conform prsei județene, U.S.R. Cluj își propune un scor de 10-20% la aceste alegeri parlamentare, când vorbim de Turda putem opina că pozițiile neeligibile ale celor doi reprezentanți ai U.S.R. Turda ar putea determina o scădere a interesului alegătorilor din orașul de pe Arieș pentru partidul lui Nicușor Dan. Va fi interesant de văzut ce rezultat va obține acum Andrei Suciu, cel care a ieșit pe locul secund la alegerile locale, alături de Liviu Ceclan, mult mai puțin cunoscut de alegătorii turdeni.

Contactat telefonic, Andrei Suciu a refuzat să ne dea orice declarație motivând acest refuz de decizia luată în cadrul organizației județene care a impus membrilor săi să se abține de la declarații, până la noi ordine. Astfel, motivația atât a candidaților turdeni ai U.S.R. cât și a alegătorilor va fi, probabil, mult mai mică, decât dacă Suciu ar fi ocupat o poziție mai bună pe lista de candidați.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh