19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imagePNL Turda a organizat o conferință de presă axată pe subiectul campaniei electorale aflată în plină desfășurare. Spre deosebire de colegii lor de la PSD care au discutat în ultima întâlnire cu presa despre revocarea consiliilor de administrație de la SC Domeniul Public Turda SA și Salina Turda, membrii PNL Turda s-au axat exclusiv pe proiectele de viitor ale candidatului lor, doctorul Vasile Grumaz. În plus, președintele acestei filiale, prof. univ. dr. Călin Felezeu și-a afirmat întregul sprijin pentru reprezentantul lor în alegeri, alături de consilierii locali Cristian Felezeu și Ovidiu Micu.

Candidatul PNL pentru colegiul 4 din Cluj, Camera Deputaților, Vasile Grumaz și-a liniștit pacienții spunând că, dacă va fi ales ca deputat, nu-și va abandona activitatea de medic și va încerca să fie cât mai des posibil în mijlocul lor, mai ales că tocmai acești pacienți sunt, conform celor declarate de candidat, principala sursă de informații referitoare la necesitățile și așteptările electoratului din acest colegiu. ”Am să încerc să aduc un  plus de calitate și corectitudine pentru acest partid”, a fost promisiunea lui Vasile Grumaz care a mai promis că va munci pentru aducerea calității sistemului sanitar din România la o calitate pe care ne-o dorim cu toții.

Președintele PNL Călin Felezeu a relatat despre întrunirea de vineri, 17 noiembrie, desfășurată la Cluj Napoca împreună cu liderii USL, când au fost lansați candidații din județul Cluj ai acestei alianțe. Referitor la candidatul din colegiul cu centrul la Turda, Vasile Grumaz, Călin Felezeu a spus că acesta ”propune o altfel de politică, o politică a bunului simț. Domnia sa nu a candidat pentru un post de consilier local pentru ca, după câteva luni de zile să o schimbe pentru fotoliul de parlamentar. Această conduită trebuie să fie un exemplu pentru ceea ce noi am numit politica bunului simț”, a mai spus Felezeu.

Peneliștii turdeni au promis că se vor întâlni cu presa locală mai des în această perioadă, de campanie electorală, pentru ca mesajul și proiectele lor să ajungă cu mai mare ușurință la potențialii alegători.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh