20
Sam, Iul
3 New Articles

Uncategorised
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageAstăzi, 15.09.2010, a fost semnat contractul care are în vedere Expertiza tehnică, documentaţie de avizare şi devize generale a lucrărilor de intervenţii pentru programul de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene din judeţul Cluj în perioada 2010 – 2012. În urma procedurii de licitaţie deschisă, în cadrul căreia au fost depuse un număr de 6 oferte, a fost declarată câştigătoare Asocierea SC POYRY ROMANIA SRL şi SC ECOTERRA SRL, pentru toate cele 7 loturi.

Valoarea contractelor fără TVA pentru cele 7 loturi este de 922.678,28 lei, la care se adaugă 24% TVA=221.442.79 lei. Preţul contractului este ferm şi nu se ajustează. Durata de execuţie a contractului este de 45 zile, începând de la data semnării acestuia.

„Este vorba despre un contract care vizează pregătirea punerii în execuţie a proiectului care vizează reabilitarea a 717 km de drumuri judeţene. Pentru o mai bună execuţie acestea sunt împărţite în 7 loturi. Consider că am ajuns la momentul la care trebuie să începem la modul foarte serios reabilitarea drumurilor judeţene pe care le avem în administrare. Este un plus pentru investiţiile care dorim să le atragem în judeţ şi, indiscutabil, un plus pentru calitatea vieţii cetăţenilor din judeţ. După finalizarea acestei etape vom  demara licitaţia de execuţie a drumurilor. Sperăm ca în luna noiembrie  să semnăm documentele de atribuire, în aşa fel încât, în cel mai scurt timp, aproape două treimi din căile rutiere din judeţ să se prezinte la un standard aliniat la cerinţele momentului”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

 

Pin It