18
Sam, Mai
7 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lucrările de lărgire a carosabilului în zona centrului istoric al orașului sunt în plină desfășurare. Muncitorii de la Societatea Domeniul Public Turda au ridicat dalele de pe o mare suprafață și montează noile borduri, pentru ca, la final să fie asfaltată noua suprafață, astfel obținută, pentru a realiza 17 noi locuri de parcare.

Primarul Cristian Matei le-a cerut celor de la societatea amintită să finalizeze noile modificări până cel târziu pe 22 aprilie 2017.

Lucrările de realizare a noilor locuri de parcare din zona centrală, de la intersecția străzilor Republicii și Coșbuc, se derulează doar pe latura stângă, până la primul gang de la Piața Centrală. Se va supralărgi partea carosabilă cu aproximativ trei metri, obținându-se astfel  un număr de 17 locuri de parcare în plus. Între primul gang de la Piața Centrală și Serviciul Evidența Populației, locurile de parcare rămân neschimbate.

 

Lucrătorii dau asigurări că nu vor fi afectate căile de acces la locuințele de pe Str. Republicii și nici trecerile de pietoni. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh