19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageIndrei Raţiu, fiul celebrului om politic țărănist Ion Rațiu, a renunțat s-a mutat din nou, la Londra, părăsind deocamdată Turda și România.

Informația a fost dată publicității de Consiliul director al fundației Familiei Rațiu pe site-ul http://www.ratiudemocracycenter.org. Acolo se arată că Indrei Rațiu, membru fondator şi vicepreşedinte al Fundaţiei Raţiu pentru Democraţie (Centrul Raţiu) renunţă la activităţile şi responsabilităţile sale executive pentru a se dedica cercetării, urmând să locuiască, până la un anunţ ulterior, în Londra (Marea Britanie).

 Lapidarul anunț pe care Casa Rațiu a binevoit să-l facă mai spune: ”Începând din noiembrie 2012, responsabilităţile sale sunt preluate de Pamela Roussos Raţiu, membru al consiliului director şi director executiv al Ratiu Family Charitable Foundation în România. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să o contactaţi pe Pamela Raţiu la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”.

Tot începând din noiembrie 2012, fratele său, Nicolae Raţiu, preşedinte al Raţiu Family Charitable Foundation, este membru al consiliului director al Centrului Raţiu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh