04
Sam, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cazul morții copilului de doi ani de la Turda, Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.politie turda

Cazul, prezentat și de TVR, a șocat întreaga comunitate turdeană. Tragedia s-a produs în urmă cu trei zile într-o familie tânără, mama copilului decedat fiind minoră, de doar 17 ani. Însă, după declarațiile cunoscuților părinții își iubeau foarte mult copilul. Nefericitul eveniment s-a produs când, mama și copilul au intrat în scara blocului, unde pe un perete era sprijinită o ușă metalică lăsată acolo de un vecin, după declarațiile martorilor.

Conform TVR, mama era la câțiva metri de copil atunci când ușa, care cântărește zeci de kilograme s-a prăbușit, strivindu-l pe micuț. Copilul a fost transportat de urgență cu ambulanța la spital, însă medicii nu au putut decât să constate decesul.

Acum, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, anchetatorii desfășoară cercetări în dosarul deschis pentru ucidere din culpă.

Vezi aici stirea de pe TVR: http://stiri.tvr.ro/un-baie-el-de-doi-ani-din-turda-a-murit-strivit-de-o-u-a-metalica-imagini-cu-puternic-impact-emo-ional_843296_video.html#view

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh