05
Dum, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul turdean Cristian Matei anunță pe pagina sa de Facebook, deschiderea a două alte lucrări importante pentru unii dintre turdeni: „Astăzi au început lucrările pe strada Constructorilor! Se va reface sau matei cristian construi complet trotuarul de pe partea cu blocuri, iar pe partea cu malul Arieșului se vor construi piste de biciclete dintr-un capăt în altul! Au început lucrările și pe Calea Victoriei la blocurile C6 și C7, incluse în proiectul câștigat de cetățeni în cadrul concursului de proiecte #TurdaDecide. Prin aceste lucrări se va reamenaja spațiul verde, se vor asfalta aleile, se înlocuiesc stâlpii de iluminat și se va crea un mini spațiu de agrement pentru locuitorii acestor blocuri”, anunță primarul Cristian Matei. 

Acestea sunt doar două lucrări dintre cele prezentate azi în cadrul unei conferințe de presă. VOm reveni cu alte informații și amănunte importante pentru majoritatea turdenilor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh