04
Sam, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând cu 1 august 2019 agenţii de la Poliţia Locală Turda acționează în teren cu ajutorul unui biciclu electric tip Ninebot Elite Segway și o trotineta electrică tip Joyor aducând un plus de mobilitate politia locala turda biciclu efectivului.

Cele două mijloace de deplasare au fost achiziționate în special pentru intervenția polițiștilor locali în parcuri  și zone pietonale  pentru o mai bună acoperire a zonei și intervenție promptă în scopul menținerii unui climat de linişte şi siguranţă, identificarea persoanelor cu un comportament neadecvat, care nu păstrează curățenia în parcuri, distrug, murdăresc  mobilierul urban dar și combaterea  eficientă a consumului de alcool pe domeniul public sau nesupravegherea minorilor.

Suntem optimiști și considerăm că acesta este doar începutul, parcurile noastre pot fi aduse încet dar sigur, la un nivel de civilizație sancționând cetățenii care aruncă semințe, chiștoace, resturi, ambalaje și sticle dar totodată facem și apel la toți cetățenii cu spirit civic, ca în cazul în care observă nereguli să sune urgent la dispeceratul Poliției Locale Turda tel: 0731300903 sau 0264/317303, iar intervenția va fi pe măsură.

Vă asteptăm stimați turdeni să luptăm împreună pentru păstrarea unui oraș curat și liniștit, așa cum îi stă bine unui oraș în plină dezvoltare.

Director Executiv,

Moldovan Valer

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh