05
Dum, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

IPJ Cluj ne informează că „La data de 31 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Turda au reţinut pentru 24 de ore 5 bărbați cercetați sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii decizie instantapublice, lovire sau alte violențe  şi distrugere.

În fapt, la data de 27 iulie a.c., cei 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 şi 36 de ani, din Turda, judeţul Cluj, în timp ce se aflau într-un local (NR - Restaurantul Talora) de pe raza municipiului Turda, ar fi provocat un scandal și ar fi lovit mai multe persoane aflate în local, distrugând și obiecte de mobilier din interior.

La expirarea perioadei de reţinere, cei 5 bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive”.

Instanța de la Judecătoria Turda a admis pe fond dosarul penal cu nr. 7283/328/2019 având ca obiect luarea măsurii arestării preventive (art.223 NCPP) și a hotărât arestarea preventivă a celor cinci, pentru perioada 01.08.2019 şi până la data de 30.08.2019 inclusiv. Este vorba de inculpații Carol-Marian Suătean, Teodor-Dionisie Todor, Vasile-Indrei Gabor, Claudiu Călugăr și Adrian Socaciu.

Hotărârea instanței este cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţarea care a avut loc în camera de consiliu, la data de 01.08.2019, ora 14:20. 

Decizia instanței este publică și poate fi accesată aici: http://portal.just.ro/328/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=32800000000109426&id_inst=328

Precizăm că, până la o decizie definitivă din partea instanțelor de judecată, cei cinci, chiar dacă sunt arestați preventiv, beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh