04
Sam, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zolty este un binecunoscut al mediului online din zonă și din România care, în pofida faptului că este țintuit în scaunul cu rotile, continuă să ne dea, nou, celor pe deplin sănătoși, adevărate lecții de viață. Foarte blogger zolty bogataactiv pe blogul său, dar și un luptător pentru drepturile persoanelor cu handicap, Zolty Bogata a reușit o serie de campanii de ajutorare pentru diferite categorii sociale mai puțin norocoase, a reușit în ultima vreme o strângere de fonduri pentru el însuși, în campania intitulată „Visul meu poate deveni realitate, cu ajutorul tău”.

„Salut, începând de azi se încheie Campania de Strângere de Fonduri pe Facebook pentru Visul meu, a durat 50 zile și sau adunat 6.041 euro. Vreau să mulțumesc în primul rând Lui Dumnezeu că a făcut acest lucru posibil tuturor oamenilor care au donat și distribuit această strângere de fonduri. Vreau să-i mulțumesc la Timeei, ea m-a încurajat foarte mult pentru a încerca și tot ea mi-a făcut această strângere de fonduri. Pentru mine e o mare bucurie și nici acum nu-mi vine să cred că chiar e adevărat, am bani pentru un Meyra Optimus 2 nou, visez la asta de mulți ani”, scrie Zolty pe blogul său.

„Am avut 243 de donatori, care au crezut în Visul meu și m-au susținut necondiționat, ei nu s-au gândit că dacă îmi doresc un cărucior electric nou, aș fi un moft, ei tot au donat pentru mine și le mulțumesc din inimă. Am mai avut 608 distribuiri, cam puține pentru că am peste 3.600 prieteni în lista mea, din păcate unii dintre „prietenii” pe care eu i-am ajutat, au refuzat să mă ajute cu o distribuire, aveau și un motiv foarte întemeiat, au considerat că un cărucior nou e un moft pentru mine și nu o necesitate. Când ești la greu, afli care îți sunt prieteni adevărați. Am fost foarte surprins când am primit donații de la câteva persoane cu dizabilități sau când am primit cea mai mare donație de 529 euro în primele zile de la un prieten din lista de prieteni”, mai consemnează Zolty.

Vă invit să citiți mai multe chiar pe blogul acestuia: http://zoltybogata.ro/strangere-de-fonduri-incheiata-multumesc-la-toata-lumea?fbclid=IwAR0s99eL3yZ7ZVdrEyG64o3wzQfUDDtF1m2_fPdEojfGiQqnUOwJHXNn304

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh