24
Ma, Noi
66 New Articles

banner electoral PNL

 

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După manifestările oficiale prilejuite de marcarea a 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, în Sala Mare a Primăriei Turda s-a desfășurat o întrunire la care au participat doar unii dintre revoluționarii turdeni, organizată de unul dintre ei, Lucian Creța.revolutionari

Valentin Jucan, trimisul președintelui Consiliului Județean Alin Tișe, a împărțit diplome omagiale unora dintre revoluționari, după ce reprezentantul acestora, Lucian Creța a depus spre informarea președintelui CJ Cluj dosarele de la CNSAS a fiecăruia dintre revoluționarii turdeni.

S-au evocat zilele fierbinți care i-au unit în urmă cu 30 de ani, iar Lucian Creța și-a prezentat proiectul de constituire a unei asociații a revoluționarilor turdeni în care să fie primiți doar cei care au dosarele „curate”, adică nu au fost informatori sau colaboratori ai fostei Securități din vremea României comuniste.

Mai multe fotografii de la această întrunire poți viziona aici: https://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/17066-30-de-ani-de-la-revolutie-la-turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh