06
Lun, Mai
5 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La aflarea veștii că Horațiu Gal este Master Coach EHF, cu acte-n regulă, edilul-șef, unul dintre principalii suporteri turdeni, l-a felicitat în nume personal și, prin natura funcției de ales pe care o ocupă, în numele întregii comunități turdene. Cristian Matei a transmis: „Felicitări Horatiu!!! Ai făcut și faci performanța! Succesul acțiunilor tale vizează talent, ambiție, tenacitate, perseverenta, determinare, forța, dăruire, intelect, emulare, seriozitate și multe multe alte calități. Toate acestea, la un loc cu cea mai matei cristian gal horatiuimportantă, puterea și știința de a disemina întregul din tine la discipoli, foarte mulți la număr, fac din tine un OM DE SUCCES! Sa ramai așa, pentru NOI toți, cei care te iubim și te apreciem! De aceea SUCCES deplin in continuare! De asemenea aceleași sentimente la nutresc și fata de președintele Flaviu Sasaeac și fata de suita de antrenori!”, susține primarul Cristian Matei.

„Nu suntem o comunitate foarte mare, de aceea este important să ne cinstim valorile. Vizavi de Horațiu Gal, care a fost, înainte de a fi antrenor, unul dintre cei mai importanți jucători de handbal pe care ia dat Turda, am făcut-o și atunci când am propus Consiliului local acordarea titlului de Cetățean de Onoare, o fac și acum când, iată, se înscrie oficial în rândul celor mai calificați antrenori de handbal din țară și nu numai”, a mai ținut să puncteze primarul Matei.

--------------------

Citește și: 

Antrenorul Potaissei Turda a primit certificatul de Master Coach EHF, cel mai înalt grad în domeniu!

Primarul Matei propune 29 de persoane pentru titlul de Cetățean de Onoare

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh