07
Ma, Mai
4 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma solicitărilor pe care le-am făcut în ultimii ani, Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj a repartizat două mașini noi la Turda iar în acest moment avem 6 ambulanțe care deservesc în special orașul nostru și localitățile din vecinătate, în funcție de solicitări.ambulante turda

Ambulanța de tip B este destinată intervenției de urgență și transportului medical asistat al pacienților. Ea poate fi, după caz, utilizată în acordarea primului ajutor calificat sau în acordarea asistenței medicale de urgență. Dotarea ambulanței de tip B este formată din echipamente și materiale sanitare care include un defibrlator semiautomat sau un defibrilator manual și medicamentele necesare resuscitării și acordării asistenței medicale de urgență.

Avem asigurări că în perioada următoare vom mai primi și o ambulanță nouă de tip C, care este destinată urgențelor medicale cu prioritate maximă și transportului medical asistat al pacientului. O astfel de ambulanță este dotată cu echipamente, materiale și medicamente de terapie intensivă.

 

Cristian Matei,

Primarul mun. Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh