06
Lun, Mai
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un comunicat de presă primit azi pe adresa redacției ne informează că Poliția Locală și-a prezentat bilanțul activității pe anul 2019 într-un cadru restrâns. Conform șefului Poliției Locale, fostul comisar-șef de poliție, Valer Moldovan, la activitate fiind bilant politia localaprezent primarul municipiului Turda, Cristian Matei, iar în fotografii îi vedem și pe comandanții celor două unități militare din oraș. Pentru că presa nu a fost invitată, nu putem relata cititorilor noștri care au fost „realizările” polițiștilor locali. La fel s-a întâmplat și anul trecut... Poate cu o altă ocazie, când cineva din conducerea poliției locale va învăța importanța transparenței și a comunicării către cetățenii în slujba cărora se află. 

Iată comunicatul lapidar trimis de Poliția Locală Turda: „POLIȚIA LOCALĂ TURDA  - BILANȚUL  ACTIVITĂȚII - 2019

În data de 24 februarie 2020 a avut loc bilanțul activităților desfășurate de către Poliția Locală Turda în 2019.

La bilanț a participat domnul primar al municipiului Turda și șefii de structuri colaboratoare.

Cu această ocazie domnul primar Cristian Octavian Matei a apreciat activitatea Poliției Locale ca fiind una bună, însă aceasta mai suportă și îmbunătățiri, referindu-se în special la faptul că Poliția Locală să nu uite nici un moment că își desfășoară activitatea în slujba legii și a cetățeanului. De asemenea a atras atenția tuturor lucrătorilor sa aibă grijă la modul de adresare către cetățeni în exercitarea atribuțiilor de serviciu, specificând faptul că este necesar să se acționeze cu calm, respectuos, plin de solicitudine, cu accent pe latura preventivă.

  

Director executiv,

MOLDOVAN VALER”, se arată în comunicat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh