06
Lun, Mai
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Șefa Centrului de Zi și Centrului de Îngrijiri la domiciliu din Turda, Adela Zai, face un apel la toți cei care cunosc cazuri de persoane vârstnice care nu sunt ajutate de nimeni în această perioadă de mari încercări, mai ales pentru aceștia, să apeleze numărul special al Direcției de Asistență Socială Turda Astfel, aceste persoane vor fi luate în evidență și ajutate de personalul calificat al acestei Direcții.batrani ajutor turda

Fiecare dintre noi ar trebui, în aceste zile, să avem gândul îndreptat spre cei de lângă noi, spre cei mai în vârstă decât noi, spre cei cărora le putem da o mână de ajutor.
Nu e greu, dacă îți faci ție cumpărăturile necesare, să iți întrebi bunica, mama, mătușa sau vecina dacă nu are nevoie să îi cumperi strictul necesar. În cazul în care știți persoane vârstnice pe care nu le puteți ajuta sau care nu pot fi ajutate de nimeni, vă rugăm să apelați la nr. de telefon al Direcției de Asistență Socială Turda, pus la dispoziție pentru aceste situații 0738 772 225. La acest număr răspundem și solicitărilor medicale ale vârstnicilor, cele legate de îngrijirea personală a celor care nu au aparținători.
Numai așa ne puteți ajuta pe noi, cei care lucrăm în domeniul asistenței sociale, să reușim să ne ducem misiunea până la capăt. Trebuie cu toții să ne menținem trupul și mintea sănătoase pentru a învinge boala”
, a consemnat Adela Zai pe pagina sa de Facebook.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh