07
Ma, Mai
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Într-o atmosferă destinsă, păstrând regulile stricte de distanțare fizică, joi 06.08.2020 a avut loc ceremonia de predare a echipamentelor achiziționate în cadrul unui proiect comuni a rotarienilor din zona Transilvaniei.club rotary turda

Proiectul răspunde nevoilor actuale ale comunității în lupta pentru combaterea COVID-19 prin achiziționarea de materiale și echipamente prețioase pentru sistemul medical.

Proiectul, intitulat “GG2011588 - Support for the Healthcare System in the context of COVID-19 pandemic”, a beneficiat de suportul Fundației Rotary International, primind finanțare prin cadrul unui Global Grant. Prin intermediul proiectului, in valoare totală de 42.598 USD, s-au achizitionat 90 de bidoane a câte 20 litri de dezinfectant de suprafețe și 25 de lămpi UV-C pentru dezinfecție aer.

În cadrul ceremoniei de ieri, reprezentanții cluburilor partenere în cadrul acestui proiect au primit dezinfectanții si lămpile UV-C pe care urmează să le doneze spitalelor din orașele de reședință.

Cluburile Rotary sunt organizaţii non-guvernamentale care de-a lungul timpului au iniţiat, dezvoltat sau sprijinit financiar un număr foarte mare de proiecte, în multe cazuri în parteneriat cu cluburi rotariene din alte ţări. Beneficiarul acestor proiecte a fost întotdeauna comunitatea.

Rotary Club Alba Iulia
Rotary club Lviv Zamok
Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis
CLUB Rotary SEBES
Rotary Club Aiud
Club Rotary "Floare de colt" Abrud-Cimpeni
Rotary Club Cluj Napoca Hoia
Club Rotary Târgu Mureș
Rotary Club Deva Castrum
Rotary E-Club Tirgu Mures "Renaşterea", District 2241
Rotary Club Turda
Rotary Campia Turzii
Rotary Club Deva Castrum
Rotary Club Cugir Anima Mundi
Rotary Romania Si Moldova

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh