09
Joi, Mai
10 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

PRO ROMANIA  propune un Consiliu Local al Elitelor pentru mandatul 2020 - 2024 și 10 proiecte majore pentru dezvoltarea si modernizarea municipiului Turda. 

 

   ZECE PENTRU TURDA - PENTRU UN ORAȘ DE NOTA ZECE  

 

   MODERNIZAREA PIEȚELOR AGROALIMENTARE

 

Turda se află foarte bine poziționată în Câmpia Transilvaniei având un mare potențial agrar și zootehnic.  Tocmai de aceea, pentru sprijinirea micilor fermieri și agricultori din Comunitatea Urbană Arieș, unul din cadrul celor zece proiecte propuse de Mircea Vicențiu IRIMIE, candidat PRO ROMANIA la funcția de Primar al Municipiului Turda, împreună cu Echipa de Specialiști PRO ROMANIA Turda constă în modernizarea piețelor. 

Proiectele prezentate pentru mandatul 2020 - 2024, sunt la nivel de propunere și sunt deschise completărilor și modificărilor sugerate în cadrul întâlnirilor cetățenești.

 

  • Proiect de modernizare a piețelor prin amenajarea de hale agroalimentare, două în Piața Centrală, una în Piața Micro I, una în Piața Micro II și una în Piața Micro III, care să asigure mese din fibră de sticlă, cântare electronice, vitrine frigorifice, aer condiționat, depozitare corespunzătoare;
  • Asigurarea condițiilor civilizate producătorilor de legume, fructe, lactate-brânzeturi, ouă, miere, produse din carne, etc;
  • Asigurarea spațiilor de desfacere pentru produsele meșteșugărești.

   . Amenajarea de parcări subterane și la etaj  pe întreaga suprafață a clădirilor noi din piețe .

 

 Noi suntem PRO ROMANIA  pentru că ținem cu ROMANIA și iubim TURDA 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh