07
Ma, Mai
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii locali cu atribuții pe linia controlului comercial, în luna septembrie, zilnic au efectuat controale în unitățile comerciale alimentare și nealimentare în scopul verificării modului de aplicare de către agenții economici a măsurilor de prevenire a politia locala turdarăspândirii virusului Covid19 și controale în scopul prevenirii populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Pe timpul controalelor, nu s-au constatat nereguli privind luarea măsurilor de prevenire și răspândire a virusului, agenții economici protejându-și atât clienții cât și angajații, dar în unele magazine, polițiștii locali au identificat produse alimentare de panificație, dulciuri  și tip fast-food expuse spre vânzare cu termen de valabilitate expirat sau neetichetate corect.

 Pentru prevenirea îmbolnăvirii consumatorilor, produsele expirate și netichetate au fost retrase de la raft. Concret s-a confiscat marfă neconformă prevederilor legale în valoare de 1073,5 lei constând în  fulgi de cereale, prăjitura ”Albinița”, salam de biscuiți, napolitane, cuș-cuș, chifle  și sandwich-uri  iar pentru abaterile constatate vânzătorii au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 3500 lei.

Poliția Locală Turda asigură turdenii că va continua acțiunile pe această linie a controlului comercial pentru creșterea nivelului de protecție a sănătății și a siguranței consumatorilor.

 

 

Cu respect,

Director executiv,

MOLDOVAN VALER

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh