06
Lun, Mai
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Cluj a sistat activitatea de relații cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Turda, în perioada 15 – 28 octombrie 2020. Măsura a fost luată cadastru turda covid 19ca urmare a faptului că un angajat al BCPI Turda este infectat cu noul coronavirus COVID-19.

În perioada următoare, cetăţenii şi partenerii OCPI Cluj pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară.

 Conducerea OCPI Cluj a înștiințat Direcția de Sănătate Publică Cluj și a dispus dezinfectarea sediului BCPI Turda situat pe str. George Coșbuc nr. 2.

 Totodată, pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, angajații BCPI Turda care au intrat în contact cu persoana infectată vor lucra de acasă în perioada următoare.

În perioada 15 – 28 octombrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Cluj prin e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau accesând site-ul www.ocpicluj.ro, dar și la numerele de telefon 0731606356, 0264-431666, 0264-431032, 0264-434800, de luni pânã joi în intervalul orar 0800 – 1630 și vineri între orele 0800-1400.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh