28
Dum, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Zi de zi, echipele de la serviciul de salubritate desfășoară activități de salubrizare și de întreținere a curățeniei pe domeniul public al orașului nostru.salubrizare
În această săptămână s-a acționat la intrările în oraș, unde au fost identificate mormane de gunoaie aruncate de unii cetățeni cărora le lipsește simțul civic cu desăvârșire. Cu sprijinul Poliției Locale, persoanele care au depozitat gunoaiele în aceste locuri au fost depistate și sancționate.
De asemenea, au fost măturate și zonele centrale, aleile pietonale, stațiile de autobuz, trotuarele și parcările din oraș.
Pentru un oraș curat, trebuie să contribuim cu toții și să respectăm munca depusă de aceste echipe care zilnic strâng gunoaiele lăsate în urmă de persoane nepăsătoare fără bun simț. Așadar, pe această cale facem din nou apel la bunul simț al locuitorilor să participe la aceste acțiuni și să păstreze curățenia orașului nostru.
 
Primăria Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh