19
Dum, Mai
7 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ca urmare a scăderii incidenței sub 3 la mia de locuitori, Turda trece la scenariul galben, în baza Hotărârii CJSU Cluj nr. 1/10.01.2021 (valabilă începând cu data de 11.01.2021 ora 00.00 până la data ieșirii din vigoare a Hotărârii Guvernului nr. turda scenariul rosu1065/11.12.2020, respectiv data de 13.01.2021, ora 00.00), ceea ce înseamnă că:

-va fi permisă organizarea de spectacole sau concerte cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

-este permisă deschiderea localurilor de alimentație publică (restaurante, cafenele) în interior, însă la o capacitate de maxim 30%, cu respectarea tuturor obligațiilor stabilite.

-activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului. -nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci.

-activitatea sălilor de jocuri de noroc este permisă, dar tot fără a depăși 30% din capacitatea spațiului.

Noua situație nu trebuie să ne facă să uităm de respectarea măsurilor, ci trebuie să continuăm să fim responsabili și să respectăm toate măsurile de prevenire pentru ca în viitor să nu mai ajungem în scenariul roșu. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că respectați măsurile impuse la nivel național. 

 

Primăria Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh