02
Joi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Autoritățile locale turdene fac eforturi pentru fluidizarea traficului în mai multe zone ale orașului.largire carosabil turda
În acest moment, Turda se confruntă cu un trafic îngreunat de traficul de tranzit prin oraș, mai ales după devierea traficului greu de pe strada Alba Iulia pe strada 222 Decembrie 1989, pentru repararea podului de peste Arieș de către CNAIR.
Zilele trecute, pentru a fluidiza traficul și a evita blocarea unei benzi când autobuzul este oprit în stație, se lărgește carosabilul de pe strada Ștefan cel Mare pentru realizarea unei alveole în stația de autobuz de lângă Colegiul Tehnic “Dr. Ioan Rațiu”.
Astfel, după finalizarea lucrărilor, participanții la trafic vor putea circula fluid spre sensul giratoriu din zona Dedeman.
Totodată, va creste și nivelul de siguranță în ceea ce privește îmbarcarea și debarcarea călătorilor. 
Strada Ștefan cel Mare a fost trasată provizoriu cu marcaje care despart artera în 4 benzi de circulație, câte două pe sens, iar carosabilul a fost curățit de mizeria adunată în sezonul rece.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh