03
Vi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Această bucurie a fost posibilă datorită implicării oamenilor cu suflet mare care au conștientizat faptul că orice camapanie umanitară are nevoie de susținere.zambetul din cutiuta
Vouă, celor care ne-ați susținut, vă multumim.
Au fost alaturi de noi, donând, prietenii, părinții/cadrele didactice de la grădinițele partenere, colectivul clasei a IV-a C, Profedu București, Banca pentru Alimente Cluj și Asociația Activ pentru Tine.
Ați devenit eroi pentru 130 de suflete minunate, care nu vor uita ajutorul din partea voastră! Zâmbetul răsărit pe chipul lor, sclipirea din ochi este cel mai prețios dar pentru voi.
Faptul că și-au dat seama că nu sunt singuri, că exista lucruri frumoase și bune în lume, că există oameni minunați ca și voi este cel mai prețios dar pentru ei.
Zâmbetul din cutiuță este ultima Campanie Umanitară din cadrul Proiectului Educațional Local Zâmbet de copil, o lume de poveste 2020-2021. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Biblioteca Municipală Teodor Murășanu, Grădinițele Poiana cu Castani, Dr. I. Rațiu, Sf. Maria, Prichindelul Isteț și Căsuța Piticilor.
Fii alături de noi și la următoarele campanii umanitare! Alături de toți cei care ne susțineți, orice campanie are un final fericit.
Împreună, facem exerciții de bunătate!
Respectând dreptul la protecția datelor personale, afișul a fost realizat doar cu cei care și-au dat acordul pentru folosirea fotografiilor. Dar vă asigurăm că toți copiii implicați în această campanie au găsit zâmbetul din cutiuță.
Cutiuţele zâmbitoare au fost distribuite în perioada: 30 Mai - 6 Iunie 2021
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh