02
Joi, Mai
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doi bărbați în vârstă de 24 și 46 de ani, din municipiul Turda au fost reținuți de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sauretinuti politie alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi urmează a fi prezentați procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, pentru dispunerea măsurilor legale.

În fapt, la data de 1 august a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală desfășurată între mai multe persoane, pe strada Amurgului, din municipiul Turda.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că persoanele reținute s-ar fi deplasat pe strada menționată, unde i-ar fi agresat fizic alți pe alți doi bărbați, de 23 și 41 de ani, în prezența altor persoane, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh