27
Sam, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mai puțin de 30 de minute a durat prima ședință de consiliu local la Turda, cu prezența fizică a consilierilor locali, după izbucnirea pandemiei de coronavirus.consiliul local turda

Votul aleșilor pe proiecte a relevat, la unele dintre acestea, structura Consiliului local, cu 12 voturi pentru și 9 împotrivă, adică voturile coaliției de la putere, PNL-UDMR și, respectiv voturile opoziției PSD-PMP-USR PLUS.

Nu este mai puțin adevărat că, unele proiecte de hotărâre au primit unanimitate de voturi, 21.

Prea multe intervenții nu au fost, în afara unor sincope în prestarea votului prin intermediul noului sistem, prin intermediul tabletei aflată în posesia fiecărui consilier local.

La ultimul punct de pe ordinea de zi, propuneri, întrebări, interpelări, un singur ales local a ridicat unele probleme. Este vorba de Atilla Kolozsi, consilier local PMP, care a atras atenția conducerii FC Sticla Ariesul Turda că este o greșeală neînscrierea unei echipe secunde în competiția din acest an, fapt care ar afecta tinerii fotbaliști turdeni, care rămân, astfel, pe dinafară.

Același consilier s-a transformat în portavocea celor care l-au ales, și nu numai, pentru a cere lămuriri legate de noul operator de salubritate, turdenii aflându-se în „ceață” totală, neavând contracte încheiat cu SUPERCOM S.A. i-a răspuns ing. Ovidiu Găină, director tehnic în Primăria Turda, care susține că s-a discutat cu cei de la SUPERCOM SA dar și cu cei de la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Eco-Metropolitan Cluj, urmând ca, ăn perioada umătoare, să se încheie contracte cu toată lumea.

Ședința ordinară a Consiliului local Turda, aferentă lunii august, a fost prima care s-a desfășurat în Sala Mare a Primăriei Turda, după renovarea acesteia. 

O sală care este, din nou, foarte elegantă și primitoare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh