02
Joi, Mai
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
08.09.2021 - Uzina Varianta - Echipele CAA efectuează lucrari la sistemul de contorizare/debitmetrie pentru zona cartierelor Micro și Poiana.lucrari caa
De asemenea, se lucrează la reabilitarea rețelei de transport apă, montare conductă din PAFSIN PN10 SN1000 DN 600mm pe străzile Nicolae Teclu, Ion Neculce, Drum Național DN1 și cuplare în Uzina Variantă Turda și pe strada Fabricii cuplare conductă distribuție PE 200 cu PAFSIN DN 600.
Aceste lucrari sunt cuprinse în investițiile aferente ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020“ contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) și de SC ACSA SA (Lider de asociere) - SC CRITERIA INC SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) - contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6).
Aceste investiții și înlocuirea acestei aducțiuni, care are o vechime de peste 30 de ani, sunt extrem de importante, esențiale pentru funcționarea în parametri optimi a serviciului de furnizare a apei potabile. Odată înlocuite aceste conducte foarte vechi și puse în funcțiune aductiunile noi calitatea furnizării serviciului va fi semnificativ îmbunătățită, avariile produse în sistemul de alimentare vor fi de asemenea reduse la minim sau inexistente.
 
Compania de Apă Arieș 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh