28
Joi, Mar
23 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pregătiți pentru Viitor este un proiect organizat de Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale  Teodor Murășanu cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Sproiect asociatia de parintitart ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow care își propune să îi ajute pe cei mici în a le oferi o viziune mai complexă asupra deciziilor de viitor pe care le pot lua odată cu începerea liceului.

Copiii au nevoie de sprijin atunci când vine vorba de pasiunile lor și cum le pot converti într-o posibilă carieră de viitor. Fără acest sprijin, cei mai mulți dintre ei ajung să își aleagă profilul și liceul într-un mod superficial, lăsându-se influențați de cercurile sociale care îi îndrumă să meargă doar la liceul la care au cei mai mulți prieteni.

 A-ți alege profilul după locul în care ai cei mai mulți prieteni nu este neapărat un lucru greșit, dar ne dorim că cei mici să cunoască întreagă paletă de posibilități de profesii de care dispun odată ce intră la liceu, și pe baza acesteia să înceapă să își contureze o decizie.

 Pregățiți pentru Viitor este un proiect în cadrul căruia, 100 de elevi de gimnaziu vor participa la activități educaționale prin conferințe și speech-uri ținute de profesioniști locali din diferite domenii; prin ateliere de lucru îndrumați de oameni și traineri cu expertiză în domeniu cu privire la alegerea unei cariere și cum luăm această decizie; chiar și prin discuții în vederea consilierii copiilor.

 Mulți copii, în perioada gimnazială, nu știu ce înseamnă alegerea unei cariere și interacționează foarte puțin cu profesioniști din diverse domenii care ar putea să îi inspire în a alege cariera potrivită pentru ei. Tocmai de aceea, pentru că ne dorim să trăim într-o societate de indivizi responsabili și informați cu privire la ceea ce îi înconjoară, părinții Asociației de Părinți intervin cu derularea acestei inițiative.

Pentru persoanele interesate, puteți afla mai multe detalii despre proiect la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh