28
Joi, Mar
23 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Călărași și furnizare cu presiune redusă în municipiul Campia Turzii și localitățile Luna, Viișoara și Urca - 15.09.2021calarasi turda
 
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitatea Călărași și furnizare cu presiune redusă în municipiul Campia Turzii și localitățile Luna, Viișoara și Urca în data de 15 septembrie 2021 (24 h). Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de spălare și dezinfecție bazin apă potabilă Călărași.
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (particule solide în suspensie în apă și debit, aspect de rugină), situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh