25
Dum, Sep
24 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dragi turdeni,targ craciun

În acest an ne dorim să readucem magia Crăciunului în orașul nostru prin organizarea Târgului de Crăciun. În cazul în care condițiile sanitare impuse la nivel național ne vor permite, târgul va avea loc în Parcul Central, în perioada 05.12.2021-19.12.2021, iar accesul se va face pe baza certificatului verde (în perimetrul unde vor avea loc evenimente).

Pe această cale, anunțăm comercianții care doresc să-și expună marfa la căsuțele din lemn din cadrul târgului procedura de participare:

depunere cerere (care poate fi descărcată de aici https://bit.ly/3CpIR97)

Vă rugăm să specificați în cerere: categoria de produse pe care le comercializați, perioada în care doriți să participați. De asemenea, vă rugăm să anexați cererii și copia după certificatul de înregistrare al firmei.

Dosarul poate fi depus în perioada 19.11.2021-26.11.2021, pe adresa de e-mail, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Biroul Unic.

Pentru buna desfășurare a târgului vom respecta măsurile igienico-sanitare impuse în acest moment privind limitarea răspândirii virusului Covid-19.

Împreună retrăim Crăciunul de odinioară!

 

Primăria Turda

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh